CV Wietze Postma

 

PSTM Automatisering wordt gerund door Wietze Postma, in het dagelijks leven freelance Oracle specialist. Voor een vacature die u graag ingevuld ziet worden op dit werkgebied, neemt u contact met hem op, wietze@pstm.nl. Een beknopt overzicht van zijn CV is te vinden op Linkedin.

 

Voor (vragen over) websiteontwikkeling neemt u contact op met info@pstm.nl. Voor referenties op dit vlak, zie onderstaande portfolio. 

 

Website http://www.hncuisine.nl

 

PSTM Automatisering heeft na goede ervaringen in het verleden nu de opdracht gekregen om voor HN Cuisine een compleet nieuwe site te bouwen die ondersteund gaat worden door het CMS van Joomla.

 

Goedendag, en welkom op de homepage van HN Cuisine Culinair adviesbureau. Kijkt u gerust even rond op deze pagina en geef uw mening of vragen door mij een mailtje te sturen...

 

Website http://www.vvsvi.nl

 

PSTM Automatisering heeft voor voetbalvereniging SVI (Zwolle, Ittersum) een pagina ontworpen (en gebouwd) met op de achtergrond een custom made Content Management Systeem, waarmee de site kan worden onderhouden.

 

Tevens ondersteund PSTM Automatisering de vereniging door de hosting en het onderhoud van deze site op zich te nemen, als een vorm van sponsoring.

 

Sportvereniging Ittersum is opgericht op 28 augustus 1952 als een voetbal-vereniging. Later kwamen hier andere sporten bij. SVI werd bij de oprichting ingedeeld in de 3e Klasse C Afdeling Zwolle en speelde haar eerste wedstrijden op een terrein achter Zandhove...